Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Bir numara Kanatlı Yangın Kapıları: Hiçbir kanatlı yangın kapıları, yangının yayılmasını karışmak ve göz veya bölme arasındaki geçişi kapatmak bağırsakin kullanılır.

Ulaşım kolaylığı bulmak ammaçlı örgülmış merdivenlerin haricinde emanet güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Yaşam uzaklaştırmak namına yangın merdivenleri içre âdem evladı barındıran bütün bünyelarda olmalıdır.

Gayrı bir şart ise kapıların bütün bütüne ayan duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre eğer yangın bapsı uygun zamanlarda kapanmayacak ve yalınlık şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yaman ve Yalaz Geçirmez Kapılar: Yaman ve flama geçirmez baplar, yangının huzurı sıra dumanın da intikalini hapsetmek için mutasavvertır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Ancak, yangın bapsı satıcıları ortada hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, iyi fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler şiddetli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

404 Sayfa Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'evet dönmek midein tıklayın

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Açılıp - kapanma fiillevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu manzara kontrolör edilmelidir. 

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi muhtevain yaşamsal öneme sahiptir. Araştırmalar yangın mirladıktan sadece 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu yangın kapısı ve 6 dk yürekindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ekseri hareketsiz bir kanatları vardır ve bu kapılar yangın emniyetliği açısından asıl bir bariyer oluşturur.

İşaretleme ve Aydınlatma: Yangın çıkış kapıları, yangın sırasında kolayca bulunabilmesi sinein yakışır çalışmaaretleme ve evgin durum aydınlatması ile donatılmalıdır.

Report this wiki page